NEL VAN WIJNGAARDEN DIERENKUNST

Stuur e-mail mail_outline SCHILDERIJ IN OPDRACHT 

SCHILDERIJ IN OPDRACHT

Indien u geïnteresseerd bent, dan wil ik u graag de kosten voor het laten maken van een tekening/schilderij per mail/post/telefoon doorgeven. Ik stuur dan ook meteen een folder mee. Maak hiervoor gebruik van het emailformulier op deze pagina.

De schilderijen zijn leverbaar in alle mogelijke maten. Hieronder wat gangbare (standaard)lijstformaten: Formaat 25x30 cm Formaat 30x40 cm Formaat 40x50 cm Formaat 50x60 cm Formaat 50x70 cm Formaat 60x70 cm Formaat 60x80 cm en evt. groter......

Uw tekening kan compleet geleverd worden, dus incl. lijst en passe partout. Ik werk samen met een lijstenmaker, dus er zijn genoeg mogelijkheden. U kunt de tekening ook zonder lijst meenemen. Dan kunt u de tekening zelf (laten) inlijsten. Want een tekening met pastelkrijt moet wel (achter glas) ingelijst worden!

Werkwijze: vanaf foto's - Aflevering: afhalen in principe bij mij thuis; - Opsturen per post alleen kleinere formaten. Verzendkosten zijn dan voor rekening van afnemer. - Reproductie van de afbeeldingen alleen in overleg met Nel van Wijngaarden/Dierenkunst van Wijngaarden. 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee